Masterclass

Systemic Coaching

Hilbrand Westra

Verborgen dynamieken en patronen doorbreken in organisaties

23 & 24 Maart 2022 (Gent, België)

Doelgroep: 

  • Bedrijfsleiders
  • Consultants 
  • (Team) Coaches
  •  Iedereen die het systemisch werken willen ontdekken in een organisatie-context

Trainer:

Hilbrand Westra

( School voor Systemisch Bewustzijn)

Locatie:
Villa Anama (Gent)

Gustaaf Carelshof 35
9040 Gent (Belgium)

Datum:

23 & 24 Maart 2022 (Gent, België)

Voor wie is deze 2-daagse Masterclass met Hilbrand Westra?

Coaches, bedrijfsleiders, HR-managers en HR-medewerkers en change managers die zich graag willen verdiepen in het inzetten van Systemische Opstellingen om aan de slag te gaan met complexe issues in bedrijven en organisaties. 

Doelstellingen: 

Deze 2-daagse is ontwikkeld om nieuwe kennis en inzichten te delen om te werken met dynamieken die de groei en ontwikkelingen van  bedrijven en organisaties in de weg zitten. We gaan aan de slag met het fenomenologisch waarnemen, het faciliteren van systemische opstellingen in een bedrijfscontext om je extra tools aan te reiken om bedrijfsvraagstukken te bekijken via een systemische lens. 

Gedurende deze 2-daagse leer je, aan de hand van ingebrachte cases van de deelnemers hoe (verborgen) dynamieken te herkennen en mogelijkheden te onderzoeken om tot een duurzame oplossing te komen, onder leiding van Hilbrand Westra. 

Wie is Hilbrand Westra? 

Hilbrand Westra, oprichter van Alfa Omnia en School voor Bewustzijn en is één van de opleiders in het systemisch werkveld. Hilbrand volgde de opleiding bij Wolfgang Könighaus tot deze overleed in 2010. In 2009 startte hij voorzichtig zijn eigen praktijk in systemische fenomenologie op en ontwikkelde zich verder in het veld waardoor hij in 2018 de School voor Systemische Bewustwording opende. 

Hilbrand is gespecialiseerd in toegepast systemisch werk, Systemische HRM & Organisatie-ontwikkeling, opleiding en coaching. Hij werkt met teams, executives en familiebedrijven. Zijn trainingen en workshops zijn populair en meestal op voorhand volgeboekt.

Bio Hilbrand Westra

Hilbrand Westra (Seoel, 1969) volgde de opleiding bij Wolfgang Könighaus tot deze overleed in 2010. In 2009 startte hij voorzichtig zijn eigen praktijk in systemische fenomenologie op en ontwikkelde zich verder in het veld waardoor hij in 2018 de School voor Systemische Bewustwording opende. Daarmee is hij een kleine, maar niet meer weg te denken, opleider in het systemisch werkveld. Hilbrand zijn manier van werken wordt wel beschreven als acupuncturistisch opstellings-en lichaamswerk. Hij is taboeloos in zijn werk en leven, maar onderwijst vanuit de filosofie dat je niet meer kunt onderwijzen dan wat je zelf in het leven hebt ervaren. Daarmee beperkt hij de theoretische bandbreedte en brengt hij de theorie dicht bij de deelnemers en het werkveld.

Praktische info:

Locatie:  Villa Anama (Gent, Belgium)

Adres:

Villa Anama

Gustaaf Carelshof 35

9040 Gent (Belgium)

Parking is voorzien aan de locatie

Data:  23 en 24 maart 2020 

Investering:

Early bird:

€550 (excl. BTW) (bij inschrijven voor 31 januari 2022)

Reguliere prijs:

€650 (excl. BTW) (bij inschrijven na 31 januari 2022)

Minimaal: 8 deelnemers

Opgelet! Je inschrijving is pas definitief zodra we je betaling hebben ontvangen. Het aantal plaatsen is beperkt, om de kwaliteit van de workshop te behouden.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulering is kosteloos tot en met 30 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Vanaf 30 kalenderdagen voor aanvang bent u 50% van de inschrijvingsfee verschuldigd. 

Registratie voor de Masterclass met Hillbrand Westra